Social Network : Facebook | Twitter
Results 1 to 2 of 2

Thread: Jom.cari income lebih..terbukti....

share this article
    
  1. Newbie Sempoi
    Join Date: Sep 2012
    Posts: 3

    Jom.cari income lebih..terbukti....

    Says.com adalah program cari duit yang hebat dan boleh dipercayai..
    Saya telah berjaya cashout untuk pertama kali joint says ni kira-kira RM 80.
    Pada raya lepas saya telah berjaya cashout RM 100 dan terbaru ini akaun saya ada RM 68.80..
    Rugi saper tak joint sbb earning dia lebih laju dr Nuffnang dan xpayah pakai paypal dan tepat 2 minggu sahaja telah masuk ke akaun saya..
    Siapa nak daftar ,boleh daftar skrg...

    DAFTRAR DI SINI
    Cara nak daftar...

    Tekan je BUTTON SIGN UP , then masukkan username , emel dan password . Jangan lupa VERIFY kat emel sekali ye untuk aktifkan.
    Kalau korang nak tahu , sekali korang SIGN UP , says akan masukkan RM5 terus ke dalam account says . So,apa tunggu lagi ? SIGN UP cepat !

    Lepas korang dah aktifkan / verify kat emel korang , sekarang saya akan ajarkan , macam mana nak guna says ni dan macam mana nak dapat duit melalui says ni ?

    Caranya memang mudah dan simple sahaja .
    1. First , korang ada nampak tak button SPECIALS di bahagian atas sekali ?




    2. Haa , klik button SPECIALS tu.

    3. Kemudian , korang akan nampak ada banyak-banyak iklan taw ? Yang ada tulis jumlah wang untuk iklan tu korang boleh lah SHARE LINK nya . Yang dah tulis complete tu , abaikan . Sebab kalau korang SHARE link pun , duit takkan naik punya.



    4. Macam mana nak dapatkan link untuk dipromotekan ye ? Bila korang dah klik salah satu iklan kan , dia akan keluar seperti kat bawah ni . Dia akan nyatakan jumlah RM bagi iklan tersebut dan jumlah RM bagi setiap yang click-per unique visitor .
    Then , korang tekan BUTTON BROADCAST kaler hijau !




    5. Bila dah tekan broadcast tu , akan keluarlah link korang kat bahagian bawah sekali tu .
    Copy link tu :




    6. Paste link tu , di bahagian WALL POST FACEBOOK , TWITTER atau di bahagian ENTRY BLOG KORANG :).
    Masa nak paste link tu , buat lah ayat yang menarik lagi tertarik supaya ada yang nak TEKAN link korang tu . Bila sorang click , dapat lah korang 20 sen dan kadang-kadang 40 sen 1 klik..banyak tu.. !

    .Ada yang tak faham atau tak jelas lagi dengan ayat-ayat kat atas ni ? Kalau ada yang tak faham , boleh je terus comment di bawah ni..Chill beb !

    Jom daftar sekarang...

    DAFTRAR DI SINI


    saya pernah cashout rm100 seminggu selepas raya..duit bank in kt maybank.sharp 2 minggu..kalau nuffnag alamat berjanggut la nk tunggu..earning pn lambat naik..tambah lg blog yg lama xupdate dn xde traffic..


    ni jumlah earning terbaru..




    minimun RM50 dah boleh cashout..maksimun RM500...
    terbaik says ni... 8) Xpernah tak bayar..

    Klik link di bwah untuk register.

    REGISTER SAYS.COM
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting




  2. Newbie Sempoi
    Join Date: Sep 2012
    Posts: 3
    jom pakat joint..sekarang earning saya dah RM111..dah bleh cashout ni...
    memang lumayan saper yg belum joint lg....

    xpayah pakai paypal pun..withdrawal dgn maybank pn boleh...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •