Social Network : Facebook | Twitter
Results 1 to 2 of 2

Thread: [Cerita Sedih] Hikayat Pembunuh kucing zaman moden

share this article
    
  1. Newbie Sempoi
    Join Date: Mar 2011
    Location: Sempoi.Org
    Age: 23
    Posts: 405

    [Cerita Sedih] Hikayat Pembunuh kucing zaman moden


    ARDHHH !! Dia buat dahh!! Celaka betul kucing abang sebelah ni!! Boy menjerit keberangan apabila mendapati sekali lagi anak kucing belaan jiran sebelah kencing di atas kasut Converse miliknya yang terletak sebelah pasu bunga.

    “pagi-pagi bau hancing! Woi macha. Aq pinjam kasut ko ya!” jerit boy pada rakan serumahnya yang sedang lena tidur di rumah tamu muka boy merah padam memandang kasut kanvas putihnya yang dikencing kucing.

    Selepas menyarung kasut rakan serumahnya. Boy berjalan menuju ke pintu pagar. Kali ini darahnya berderau! Dua ketul najis sebesar ibu jari kaki terletak betul-betul dihadapan pintu pagar. Najis itu masih panas. Baunya terus menusuk hidung boy yang belum bersarapan.

    “aduh!! Berak lagi ? dah letak pasir depan pagar pun berak jugak dekat sini? ISKKK!! Bebel boy tak berkesudahan.

    Matanya menjeling kearah tiga ekor kucing dibalik pagar rumah sebelah. Anak kucing berwarna putih tompok hitam sedang merayap-rayap disekeliling pasu bunga manakala seekor lagi berwarna coklat sedang menetek putting ibunya.

    Ibu kucing yang berwarna putih tompok perang itu menguap beberapa kali. Sesekali mata anak kucing berwarna coklat itu melilau-lilau kearah udara dengan pandangan mata yang sayu.

    “oh, dah berak buat-buat tak pandanglak ? santaplah puas-puas, petang nie tahulah nasib korang,” getu hati boy sambil menapak menuju ke kolej.

    Lepas habis kelas, boy dan macha lepak merokok di anjung rumah. Sambil memerhatikan keadaan sekeliling. Macha mengacah-acah anak kucing yang sedang bermain-main di bahagian pagar sebelah rumahnya.

    “Miiiaaaauuuu..!! Puussss !! Pusssss… Miauuuuu !!” Panjang muncung macha mengacah kedua-dua ekor anak kucing yang sedang bergonol antara satu sama lain.

    “ Miauuu !! Miauuuu…. !!!” Kedua-dua ekor anak kucing yang sedang menguit-guit telinga sesame sendiri memandang kearah macha.

    Seakan Diumpan kepala ikan goring anak-anak kucing itu berlari kea rah macha. Anak kucing berwarna coklat menguit-guit jari macha. Dengan tidak semena-mena boy yang dari tadi duduk mencangkung disebelah macha menyambar belakang tenkuk salah seekor daripada anak kucing itu.

    “Arggggg Mariiiii!!” anak kucing coklat yang boy pegang dicampak terus ke dalam plastic sampah hitam.

    “Miauwwwww !!! “ Anak kucing tadi mengerang kesakitan apabila tubuhnya dicampak dengan kasar. Terkapai-kapai si anak koko kelemasan apabila dicampak kedalam plastic. Berkali-kali si koko mencakar-cakar dari dalam. Si koko menguis-nguis untuk cuba keluar daripada plastic itu, tetapi gagal.
    “ni boy yang lasak nie” kata macha sambil mencekuk si tompok.

    Kali ini si tompok pula dicampak kedalam plastic sampah hitam dengan kasar bersama-sama adik nya. Mengerang kesakitanlah si tompok apabila menerima nasib sama seperti adiknya.

    Macha terus menghidupkan enjin motosikal dihadapan rumah. Setelah beberapa ketika, mereka berdua berlalu keluar daripada kawasan perumahan keluar daripada kawasan perumahan dan menuju kearah sebuah tasik berhampiran terletak tidak jauh dari situ.

    “Aku ambik yang coklat ni macha. Aku rasa yang coklat nilah yang kecing atas kasut aku.” Kata boy sambil mengangkat si koko yang mengiau dengan suara yang lemah. Matanya sayu memandang boy yang kerap menyepak tubuhnya apabila si koko selalu muntah dibawah selepar atau membuang najis dihadapan pintu pagar rumah anak-anak teruna itu. Pernah sekali kaki koko terkehel kerana sepakan boy yang agak kuat. Seminggu jugalah koko jalan tempang.

    “miauuu..miauuu…!!!!” berkali –kali anak kucing comel itu mengiau. Suara ngiauan sikoko sudah lemah , mungkin masih kesakitan akibat ditampar oleh remaja durjana tersebut.

    Tiba-tiba dengan selamba boy melambung anak kucing bermata biru itu terus ketengah tasik. Lambunganya sungguh tinggi hingga berkocak air tasik yang dari tadi tenang.

    Blopp… blopp… bloppp..!!!! Si koko terus tenggelam tidak timbul. Begitu kejamnya tindakan anak muda ini..

    “Hah… turn aku pulak… tompok ni aku nak tengok dia terkapai, jadi aku campak kat rebing saja…” Kata macha sambil mencengkam tenkuk si tompok yang dari tadi mengiau tidak henti..

    Di pandang mata anak kucing sambil tersenyum tanpa belas kasihan. Macha marah disebabkan kucing tersebut mencakar tempat duduk motosikal anak muda tersebut…

    “Ok tompok .. mari kita belajar berenang…!! “ macha mencampak dengan pelahan anak kucing tersebut itu dipingir tasik. Tanpa sedikit pun rasa simpati. Macha hanya ketawa apabila melihat kucing tersebut terkapai-kapai..

    ** lihat la kawan-kawan ku betapa kejam nyer manusia zaman moden ini… kejam yang lebih kejam dari firaun..

    ***Yang ni pun kejam jugak la..

    “Ceritanya begini, gua ni salah seorang student disebuah kolej swasta yang terletak diselangor. Pada cuti semester dua tahun yang lalu, gua tak habiskan masa berfaedah dengan pergi cari kerja sambilan ataupun menjadi pangasuh budak. Gua hanya lepak dirumah dan membuta pada siang hari. Malam pulak gua pergi enay ngan kawan gua kat kedai mamak dan lepak kat umah member main game.”

    Dipendekkan cerita sapa suatu petang gua dengan rakan-rakan sedang isap ganja dirumah kosong. sedang kami meracik-racik daun ganja kering dan tembakau rokok dibilik paling hujung. Tiba-tiba kami terbau aroma yang tidak menyenangkan.

    Yek!! Rupanya seketul tahi kucing yang masih lembik ada si sebalik pintu bilik tidur besar. Cis!! Mata gua melilau dan perasan ada seekor kucing betina yang bunting berwarna kelabu sedang jilat-jilat tapak kaki nyer tidak jauh dari tempat najis tersebut.

    Rumah tu port terbaik untuk lepaskan gian.. tapi tiba-tiba ada kucing S**L yang dating buat taik , guna tak banyak ckp terus gua capai pisau tajam yang diguna untuk buat bong, iaitu tabung untuk menghisap ganja.

    Tanpa banyak bicara , gua suruh kedua-dua kawan gua pegang kaki kucing itu. Dan masing-masing ikut saja apa yang gua suruh maklumlah masing-masing kepala tengah stim.!!


    Gua Terus Tusuk pisau ke perut kucing sampai pangkal tanpa belas! Kucing yang bunting tu menjerit kesakitan. Kemudian gua terus toreh hingga ke bahagian kaki, kira-kira sejengkal panjangnya. Darah memancut-mancut keluar dari perut kucing yang sedang mengiau-mgiau. Lalu terkeluarla janin anak kucing. Tiga ekor janin kesumuanya.


    Selepas itu kami lepaskan kucing betina yang sedang mengerang kesakitan ke lantai. Kucing yang sedang kesakitan itu berjalan lemah tanpa arah dan mengiau-ngiau tanpa henti.

    Gua dan kawan-kawan gua menikmatai ilmu sains dengan penuh asyik apabila darah dan janin yang terburai bersama-sama isi perut kucing berjuntaian di atas lantai simen.

    Masing-masing terlopong bila melihat janin yang masih kecil dan comel sedang mengokot. Beberapa ketika kemudian, kucing itu terus rebah dengan mulut yang terbuka.

    Hah, sebab itu la kawan-kawan gua panggil gua BOB NAZI ! Kalian suka kucing ? gua benci kucing !! Kah!! Kah..


    *** Begitu kejam sekali manusia zaman sekarang dan kedua-dua cerita dan individu ini sudah besar panjang dan masih belajar dan digelar mahasiswa tapi perangai mereka tidak ubah seperti binatang buas..
    Dah x sanggup aq nak tulis lagi… kanga q ngagis..
    ALL My post Credit To Onwer

  2. Newbie Sempoi
    Join Date: Mar 2012
    Location: d villa CinTa
    Posts: 54
    giler punya ore:anim_08:

    kucing tu mahkluk Tuhan ugak naper wat camtu

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •