Sampul surat masih digunakan pada hari ini walaupun teknologi sudah maju dengan adanya email, sms, IM, facebook dan sebagainya. Ia masih lagi digunakan secara meluas terutamanya untuk menghantar dokumen penting. Tapi yang paling tidak digemari apabila bila nak bukak sampul surat tu. Kalau ganas sangat nanti sampul surat koyak, silap-silap isi kat dalam pon koyak jugak. Kalau bukak perlahan-lahan memang confirm sampai esok pon tak terbukak haha. Ok post kali ini kami nak kongsikan gambar sampul surat yang canti, cool dan mudah untuk dibuka.














Cool kan? haha sebenarnya cara ni dah ada banyak kat sampul surat Malaysia ni, cuma takde design macam ni je. Ada surat kolej ape ntah guna sampul surat macamni, sekali tengok teruja giler hahaha tak payah nak cari pisau ke gunting ke nak bukak sampul